Már 2005-től segítünk rendet taratani az Önök adatai közt

Több

Dokumentum menedzsment

Papírmentes iroda a mi megoldásainkkal

Társaságunk teljes körű megoldásokat és szolgáltatásokat nyújt a cégadatok elektronizálása, feldolgozása és kezelése terén. Minőségi szolgáltatásaink a munkatársaink sokéves tapasztalataira támaszkodik a következő területeken: 
ADMIS® document managament system

ADMIS® document managament system

Időt és pénzt takarít meg az adatok és dokumentumok iktatása, nyilvántartása, ügyintézése, tárolása, előkeresése, és ismételt felhasználása terén. A sok éven át fejlesztett automatizált dokumentummenedzsment rendszer ezeket a feladatokat egyszerűvé, áttekinthetővé és könnyen kezelhetővé teszik.

Több

Elektronikus számlázás

Az elektronikus számla létrehozására, feldolgozására és archiválására többszintű megoldásokat kínálunk, melyek a számlakibocsájtó oldalán a jelenlegi folyamatok és rendszer módosítása nélkül is bevezethetők, ezért a megoldásaink lényeges előnyt képeznek más megoldásokkal szemben.

Több
Elektronikus számlázás
Szkennelés és adatkinyerés

Szkennelés és adatkinyerés

A papír dokumentumok és bizonylatok szkennelése és adatkinyerése az első lépést jelenti a papírmentes iroda megvalósításában.

Megoldásainkkal megoldjuk a dokumentumok, tervrajzok, könyvek szkennelését, indexelését, adatkinyerését és ezek feldolgozását, illetve a kinyert adatok más rendszerekbe való átadását.

Több
Kérjen bemutatót